dinsdag 16 september 2014

Eisen


Gezocht: enthousiaste, flexibele, georganiseerde, punctuele, creatieve, sociale, prettig gestoorde, wiskundig- en schrijfgenie met een afgeronde bachelor en master, niet ouder dan 24 jaar en met minstens vier jaar aangetoonde ervaring in de branche.

Het is mooi meegenomen wanneer u ook nog een beetje knap gekleed door het leven gaat en enigszins als betrekkelijk wordt bestempeld door uw medemens. Niet geheel onbelangrijk, hebt u plusminus 500 Facebookvrienden, 1.000 volgers op uw Instagram account en bent u actief op Twitter en overige sociale mediakanalen. U draagt het stempel populair.

Uiteraard komt u pas in aanmerking om te solliciteren op deze functie als u in het bezit bezet van rijbewijs B, u met aanhangwagen kunt rijden en zich ook niet misplaatst voelt in de cabine van een vrachtwagen.

U bent een absolute ster in de kunst van Phtoshop en Indesign. U kunt de meeste briljante Excel berekeningen uit uw mouw schudden en het liefst uw volledige levensverhaal naar een PowerPointpresentatie vertalen.


Als u dan toch denkt aan al deze eisen te voldoen, dan reageren wij uiteraard op uw sollicitatie met de mededeling dat u ofwel ‘te weinig ervaring heeft’, of dat we ‘helaas andere kandidaten hebben gevonden die beter voldoen aan de functie eisen’. Maar we wensen u wel heel veel succes in de toekomst! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten